Omnicol biedt vijf complete renovatiesystemen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
25 september 2024

‘Total Solution’ Renovatie-oplossingen

Als dé specialist in badkamerrenovatie weet begunstigend lid Omnicol precies wat je nodig hebt. Omnicol heeft alle materialen voor veelvoorkomende wand- en vloeroplossingen voor de badkamer, maar ook voor het toilet en de keuken, in vijf complete systemen samengesteld. En je kunt deze complete systemen onderling ook nog combineren!

Vijf Complete Pakketten

Hoe werken de renovatieoplossingen van Omnicol? Kies uit de volgende systemen:

  1. Gietdekvloer op afschot met behulp van een afschotmal;
  2. Traditioneel tegelwerk;
  3. Bestaand tegelwerk;
  4. Polystyreen O-BOARD;
  5. Verlijmen van panelen.

Klik op ‘wand’ of ‘vloer’, en je ziet meteen welke producten nodig zijn voor de perfecte opbouw van je renovatieproject. Deze systemen kunnen een positief effect hebben op de planning, overlast voor de bewoners en/of kosten van je renovatieproject. Daarnaast krijg je ook een unieke kwaliteitsgarantie, waar opdrachtgevers zeker in geïnteresseerd zijn. “Onze garantie gaat verder gaat dan wat veel andere leveranciers bieden”, stelt Omnicol.

Gietdekvloer op Afschot

Een van de innovatieve systemen die Omnicol aanbiedt, is de gietdekvloer op afschot. Hiervoor heeft Omnicol een speciale mortel ontwikkeld, de mortel SPM R omnimix. In combinatie met een afschotmal van AfBouw-Centrum Assen minimaliseer je met dit systeem je sloopwerk en realiseer je in één arbeidsgang een perfect vlakke vloer, met de juiste afschothoek voor de afwatering in douches en badkamers. Gieten onder afschot is bovendien ergonomischer en efficiënter. Het aanbrengen van een smeervloer met afschot op je knieën is daarmee verleden tijd. De cementgebonden gietmortel SPM R omnimix is indien nodig ook verpompbaar. Dit afschotsysteem combineer je naadloos met andere producten en systemen uit het Omnicol-assortiment, waardoor je altijd perfect kunt inspelen op de wensen van je opdrachtgever. Bijvoorbeeld wanneer de klus snel moet worden geklaard met minimale overlast voor bewoners. Dan kies je voor de Total Solution van Omnicol

Interesse in de totaal oplossingen van Omnicol? Neem dan contact op met de Omnicol experts.

Deel dit artikel: