Voorkom tot € 16.000,- BPM verhoging
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
25 september 2024

Renault bussen nog uit voorraad leverbaar

Ledenvoordeelpartner Renault maakt alle NOA-leden graag attent op enkele belangrijke wijzigingen die van invloed zullen zijn op bedrijfswagens in 2025. Deze veranderingen omvatten onder andere aanpassingen in de invoering van BPM waardoor er dit jaar een run op bedrijfswagens ontstond. Er zijn nog bussen uit voorraad leverbaar, waardoor het nog mogelijk is dit jaar een nieuwe bedrijfswagen onder de ‘oude’ voorwaarden aan te schaffen.

Vanaf 1 januari 2025 moeten ondernemers Belasting Personenauto’s en Motorrijwielen (bpm) betalen voor een nieuwe bestelwagen. Dit heeft grote financiële gevolgen, want de vrijstelling vervalt. Een nieuwe bedrijfswagen wordt tot wel € 16.000,- duurder.

NOA-leden kunnen gebruik maken van aantrekkelijke condities bij aanschaf van een nieuwe Renault bedrijfswagen. Hierdoor kun je nu nog extra voordelig in de voorraadmodellen van Renault stappen én de BPM ontlopen. Je korting als NOA lid kan oplopen tot maar liefst 23,5%.

Door de invoering van Zero Emissie Zones - de eerste zijn er al op 1 januari 2025 - kan het interessant zijn om nu te investeren in een milieuvriendelijke bedrijfswagen. Zoals een elektrische Kangoo, Master of Trafic. Zo houd je in de toekomst toegang tot alle binnensteden en voldoe je aan de strengere milieueisen. 

Het deskundige team bij alle Renault-dealers staat klaar om NOA-leden te adviseren over de verschillende mogelijkheden die beschikbaar zijn om jouw wagenpark te optimaliseren in het licht van deze veranderingen. Ze begeleiden je graag bij elke stap van het proces. Het goede nieuws is dat Renault nu uit voorraad kan leveren, maar wacht niet te lang; OP=OP!

Wil je een vrijblijvende telefonische afspraak maken met een van de bedrijfswagen adviseurs van Renault? Zie hiervoor https://www.renault.nl/dealers.html

Deel dit artikel: