Vul je de enquête van Buildsight in?
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
24 september 2024

Aankondiging ledenonderzoek

NOA heeft een samenwerking met marktonderzoeksbureau Buildsight, om leden met regelmaat op de hoogte te houden van marktgegevens, trends, verwachtingen en ontwikkelingen. We hopen dat alle leden meewerken aan het ledenonderzoek. Doe je ook mee?

Buildsight levert en onderhoudt voor NOA de Branchemonitor Afbouw. Op het besloten ledengedeelte van NOA.nl kunnen leden trendrapportages, actuele marktgegevens en verwachtingen downloaden. Het zijn handige instrumenten voor de jaarlijkse strategiebepaling en om marktconformiteit te toetsen. Om de Branchemonitor Afbouw up to date te houden, schakelen we ieder derde kwartaal de hulp van alle leden in.

“Middels het ledenonderzoek kunnen we voor NOA en alle individuele bedrijven de marktinformatie binnen de verschillende afbouwsectoren uitdiepen”, vertelt Michel van Eekert, directeur van Buildsight. “Welke omzetontwikkelingen zijn er, welke prijzen worden gehanteerd en in welke marktgebieden zijn de leden actief? We vragen ook welke verwachtingen ondernemers hebben. Daardoor kunnen we steeds waardevollere inzichten en duidingen geven. Hoe meer leden het korte onderzoek invullen, hoe méér iedereen aan de informatie heeft. Want bij voldoende input willen we bijvoorbeeld ook kijken of we regionale inzichten en verschillen per regio kunnen geven.” 

Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk leden ingaan op de uitnodiging van Buildsight om een vragenformulier in te vullen. Op maandag 30 september ontvangen alle leden van NOA een mail van Buildsight met een link naar de enquête. Het beantwoorden van de vragen kost ongeveer 5 minuten tijd. NOA hoopt dat iedereen de vragen wil beantwoorden, zodat een goed beeld wordt gevormd hoe de branche zich ontwikkelt. Met de Branchemonitor Afbouw kunnen NOA en individuele leden inspelen op de huidige en toekomstige trends.

Deel dit artikel: