Gratis evenement: bekijk uitstootvrije voertuigen en spreek experts
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
24 oktober 2024

ZE evenement Amsterdam

Gemeentes Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, de Vervoerregio Amsterdam en Schiphol organiseren op 25 november 2024 in de Kromhouthal in Amsterdam een gratis toegankelijk Zero Emissie evenement voor ondernemers. In deze plaatsen zijn de gemeenten druk bezig met de invoering van de Zero Emissie zones.

Ook al heeft een Kamermeerderheid deze week aangegeven dat uitstel van de invoering van Zero Emissiezones wenselijk is, laten gemeenten zich hierdoor niet weerhouden. Ze geven aan dat ze doorgaan met alle voorbereidingen om de zones in te voeren. Vanaf 1 januari 2025 geldt in Amsterdam een uitstootvrije (zero emissie) zone. Haarlem volgt op 1 juni 2025, Zaandam en Schiphol op 1 januari 2026.

Als je als ondernemer regelmatig in stadscentra werkt, dan is het goed om je voor te bereiden op de overstap naar een elektrische bestelbus of vrachtauto. Waarschijnlijk kun je eerst nog gebruik maken van de overgangsregelingen, maar dan is het wel raadzaam om op tijd te starten met de voorbereiding op de overstap naar elektrisch vervoer.

Ondernemers uit de regio van Amsterdam, maar ook andere ondernemers die zich willen oriënteren, zijn van harte welkom op het ZE evenement Amsterdam. Er is van 15.00 tot 21.00 uur een doorlopend programma waarbij je op elk moment binnen kunt lopen. In de Kromhouthal Amsterdam kun je kennismaken met meer dan 40 uitstootvrije voertuigen: trucks, bestelauto’s, licht elektrische voertuigen en vrachtfietsen. Daarnaast staan experts op gebied van zero emissiezones, laadinfrastructuur, en financiering klaar om ondernemersvragen te beantwoorden.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan op www.zera-aanmelden.nl

Locatie

De Kromhouthal
Gedempte Hamerkanaal 231
Amsterdam-Noord
Parkeren: op 3 minuten lopen gratis parkeren
De kromhouthal is gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Zie https://kromhouthal.com/bereikbaarheid/

Deel dit artikel: