Jensz biedt uitgebreid assortiment wanden
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
26 juni 2024

Brandwerende volglas wanden én mobiele vouwwanden

Begunstigend lid Jensz BV biedt volglazen kantoorwanden, die brandwerend zijn. Daarnaast biedt Jensz een uitgebreid assortiment aan mobiele vouwwanden, welke zeer geschikt zijn voor moderne kantooromgevingen. 

Jensz is een engineering gedreven leverancier van glas en glasoplossingen. Steeds meer keijgen zij de vraag naar brandwerende wanden, die in projecten in combinatie met vol-glas wanden toegepast kunnen worden. Jensz BV kan daar volledig op anticiperen. Qua design komt hun “vision line” het dichtst bij de uitstraling van hun vol-glas wanden. De Glas – Glas aansluitingen zijn rank en zonder stalen stijlen, waardoor er een transparant en esthetisch prachtig product te zien is die een meerwaarde aan het gebouw geeft. Uiteraard is de traditionele brandwerende wand, met metalen stijlen die het glas ondersteunen, ook een optie.

Daarnaast laat Jensz BV graag weten dat ook mobiele wanden, in gesloten uitvoering of in glas, een goede optie zijn voor moderne kantooromgevingen. Deze mobiele wanden bieden afbouwers niet zo snel aan, maar zijn vanwege hun flexibele mogelijkheden zeker interessant. Jensz BV heeft een uitgebreid assortiment van hoogwaardige mobiele wanden beschikbaar, afgestemd op de huidige vraag in de markt.

Bespaar tijd bij projectvoorbereiding

Jensz BV heeft een duidelijke filosofie en strategie voor ogen: zij leveren aan afbouw-montage bedrijven glasproducten in de meest brede zin van het woord. Zonder of inclusief montage en met een sterke focus op het ondersteunen van hun klanten door een goed georganiseerde engineering. Hierdoor zorgen zij ervoor dat hun klanten minder tijd aan projectvoorbereiding hoeven te doen.

Nieuwsgierig naar de producten en het assortiment van Jensz BV? Vraag gerust om meer informatie of een offerte bij dit begunstigend lid van NOA. Mail of bezoek hun website.

 

 

Deel dit artikel: